Ofertă de job: Manager calitate

Un client caută să angajeze un Manager Calitate. Profilul este confecţii metalice. Desigur, se cere o bună experienţă în domeniu, mai ales pe parte de sudură. Pachetul salarial e OK, la nivel de concern internaţional, mediul de lucru este excelent, compania creşte (când au devenit clienţii mei aveau în jur de 120 de angajaţi şi o hală de producţie, acum au 300+ şi 3 hale). Fabrica este în oraşul Hunedoara. Restul detaliilor, în particular.

8 Comments

  1. Hunedoara, frumos oras :). As raspunde si eu la anunt, dar nu stiu cum face rima. get it? rima – sudura, sudura – rima. Eaaaah, forget it. 😀

    in alta ordine de idei, ce se mai intimpla prin sondaje? n-am mai auzit nimic. antonescu e timber sau nu e timber? thx.

  2. Ca să fiu cinstit, Hunedoara are ceva din Pripiat :lol:, dar bulevardele centrale sunt proaspăt asfaltate 🙂 Altfel, nu este un oraş stricat de comunişti (ca altele), dar este distrus de trantiţie. În schimb, oamenii sunt deosebiţi (şi nu mă refer doar la fabrică, ci la locuitori). În schimb, Deva arată binişor, e la 15 minute de mers cu maşina. Apropo de asta, când am ajuns prima dată la Hunedoara am avut un adevărat şoc cultural când am văzut că din centrul oraşului până la fabrică (undeva în afară, într-un parc industrial) am făcut 5 minute cu maşina. Pur şi simplu nu-mi trecea prin cap că până la serviciu se face mai puţin de o oră 😆 Mă rog, între timp şi în Bucureşti s-au mai schimbat lucrurile şi din Dr. Taberei în Pipara nu mai faci o oră jumate dimineaţa ci maxim 40 de minute.

    Cred că mai degrabă staţionează. Nu are încă rival oficial.

  3. Nu, nu, chiar mi-a placut Hunedoara. mic, cochet, placut. ce-i drept am nimenit intr-un weekend si era ca la sarbatoare. multa lume pe strazi, in parcuri, la plimbare 🙂

  4. Este într-adevăr un oraş frumos, foarte puţin afectat de arhitectura comunistă (spre deosebire de alte oraşe sluţite). Majoritatea blocurilor sunt de 4 etaje, puţine sunt cele tipice anilor ’80. Multă verdeaţă. Terase decente, restaurante ieftine şi bune (şi cam atât la capitolul distracţie).

    Analogia cu Pripiat vine de la unele ruine şi de la rămăşiţele combinatului care odată avea 18.000 de angajaţi.

    O altă problemă o reprezintă sărăcia. Magazinele de haine second-hand de aici au „orice produs 1 leu” (cele pe care în Capitală le găseşti la 13 lei!!!). Maşinile de pe stradă sunt preponderent din anii ’90.

  5. Ionuţ

    Şi noi am avut un şoc cultural când am fost în HarCo să vedem o lucrare. Şi nu din cauză de „nem tudom” (un mit stupid), ci pe motiv de look a la Cehia/Austria a cătunelor şi DN-ului. Dar asta numai pe relaţia HarCo. Dacă ai cotit puţin spre Moldova sau ai ajuns spre Braşov îţi aduci aminte că din păcate asta e România.

    Cât despre Drumul Taberei – Pipera… Aşteptăm metroul. 🙂

  6. Cred că ai fost în alt HarCov 😆
    Că din ce mi-aduc eu aminte din singura vizită acolo (un weekend prelungit la Hotel Clermont din Covasna) drumurile sunt foarte proaste şi sărăcia de-acolo face Hunedoara să pară zonă superdezvoltată.

  7. Ionuţ

    Aşa am zis şi noi, că suntem într-un univers paralel. 🙂 Drumul dinspre Moldova e sub orice critică, dar pe partea astalaltă când te laşi spre Miercurea Ciuc începi să regreţi că UDMR-ul la putere. :))

  8. Ionuţ

    *că nu e la putere

Comments are closed