Adio, Norica?

Şi uite cum Tăriceanu se mai face încă o dată de râs cocoşindu-se atunci când nu era cazul, mai ales pentru o persoană pe care nu o suferă. Domnu’ Antonescu, luăm o pauză? Pe de altă parte însă, impresia lăsată de preşedinte este dezgustătoare. Cum îl supără cineva, cum apare „dosarul”, ca în cazul Noricăi, fie i se pregăteşte unul prin orice mijloace.

UPDATE

Se pare că strategia liberalilor este de a respinge ca „fabricate” argumentele preşedintelui şi, ţinând cont de antecedentele acestuia, s-ar putea să le iasă. Dar asta nu o face pe Norica Nicolai mai potrivită pentru funcţie.

3 comments to “Adio, Norica?”
  1. Exista unele neclaritati in materialele prezentate de Basescu si in comportamentul jucatorilor de poker din meciul asta.
    De ce Basescu nu a publicat din prima materialele si a incercat intai sa-l faca pe Tariceanu sa renunte la nominalizare? As zice ca nu este sigur de impactul acestora. Probabil ca nu stie prea multe detalii despre cele doua incidente.
    De ce Nicolai nu a dat nici ea vreun detaliu despre cele doua incidente? Nu are un caz 100% clar ca sunt chestii fabricate?
    Parca sunt doi jucatori de poker care incearca sa vada ce are celalalt in mana…. De aici as zice ca incidentele sunt probabil ambigue si de natura a fi interpretate in diverse feluri.

    In afara de asta, nu as lua „at face value” niste „dovezi” din 1987 si 1991. Nu stim ce s-a intamplat atunci (N.N. avea vreo 29 de ani in 1987) si nu pot sa pornesc in nici un caz de la premisa ca superiorii ierarhici ai ei din 1987 sau din 1991 erau oameni onesti.

    Ar mai fi de mentionat incidentul in care s-a vorbit despre un mandat de perchezitie semnat in alb de Monica Macovei in 1984. Incident la fel de ambiguu ca si cel de acum…

    Nu stiu in ce masura putem judeca in 2007 oamenii (N.N. sau M.M.) dupa niste posibile greseli facute la inceputul carierei, intr-o perioada foarte nasoala, ale carei mecanisme din domeniul procuraturii nu putem spune precis ca le intelegem… E drept ca te intrebi ce le-a venit sa se faca procurori atunci…

    As vrea sa vad si alte detalii privind incidentul din 1987. Incidentul din 1991 nu pot sa spun ca ma intereseaza, incepuse haosul, multi au parasit procuratura in perioada aia, dar, ma rog, cine stie…

  2. Aş adăuga şi eu câteva întrebări/neclarităţi:
    – Dacă preşedintele era atât de preocupat de Justiţie, putea să trimită mapa direct lui Tăriceanu. El însă a preferat să-l umilească în public şi să o publice pe site-ul său. Ţinând cont de subiect, este posibil ca, până la urmă, situaţia să se reporteze negativ mai mult la adresa lui Băsescu decât la adresa Noricăi.
    – Datorită eşuării lamentabile a atacului la adresa lui Orban – BTW, unde este „deontologul” Turcescu? – Traian Băsescu avea nevoie de „sânge”. Pe de altă parte, tocmai datorită cazului Orban, liberalilor le este mai uşor să respingă atacul.
    – Preşedintele ratează o ocazie excelentă de a se arăta un om politic responsabil şi elegant.

Comments are closed.